Förberedelser inför Födelsedagen

Igår kväll så hade jag fått mail om att Busters nya kläder nu fanns att hämta på macken så när det var dags för kvällspromenaden gick jag glatt ner med Buster och hämtade hans paket.
När vi kom hem så var jag så nyfiken på hur det skulle se ut på honom så jag skyndade mig att öppna och skulle genast prova allt på Buster,
men tyvärr så var det lite för små storlekar på jackan och den tuffa tröjan så det fick bli så att vi skickade tillbaka det idag men regnkappan kunde han ha så den fick vara kvar.
Det var väl tur att den passade iför sig eftersom det regnar var o varannan dag.

Så nu blir det inte att skicka efter några kläder till honom utan nu hoppas jag att det kan finnas något tufft till honom på Ullared, får kika om det finns hundkläder där.

Igår och idag så har jag förberett inför min födelsedag som är imorgon, först ska jag jobba men imorgon kväll blir det familjen som kommer över och firar mig med tårta och massa annat gott som jag bakade igår, tror jag tillbringade halva dagen i köket men det tar sin tid att baka, och prinsesstårtan som jag ville få så hög och fin blev väl inte speciellt lyckad tyvärr, köpte nämligen sånt där fördigutkavlat marsipanlock som jag då skulle ha på men min tårta visade sig bli en aning för hög så marsipanen räckte inte ända ner på tårtan, men men nästa gång får det väl bli en lite lägre tårta så man slipper se bottnen.  Men nu ser man att den är hembakad ialla fall, hehe.
Vi får hoppas att den smakar bättre än hur den ser ut.
Idag så har jag storstädat här hemma så det är rent och fint igen, så nu är mina förberedelser äntligen klara.
Nu snart så kommer Fia förbi en stund så nu har jag inte tid att skriva mer..
/L

Leave a Reply