Daniels tur att blogga.

Ja, som rubriken lyder, nu var det min tur att skriva.

Men jag vet inte vad jag ska säga? Allt är så stressigt nu innan jul, man måste handla massa julklappar och även gå ut med Buster, man får ju inte ens sova för honom, när klockan är runt 8 på morgonen så kan ni ju ge er fan på att det är en liten lurvtufs uppe i sängen, han puffar, han buffar, han grymtar, så då är det ju bara att gå upp och klä på sig och sen ge sig ut i minusgraderna med honom.

På tal om minusgrader så längtar jag ju tillbaka till Kreta (lite bilder kommer här under) där man kunde sitta på stranden med en iskall öl och bara ta det lugnt.

Fast just nu ser jag mest fram emot jul, kunna träffa sina nära och kära, äta gott och bara kunna slappna av, det kommer bli så skönt.

Men tråkigt nog så stannar vi bara två nätter i Kalmar då vi har firande på Lindas sida med, men allt blir bra till slut.

Sen så har jag även startat en liten sida angående vårt bröllop, men den är hemlig tills vidare, så mormor Nelly, du får “hia” dig.

//D

About Author

Leave a Reply