Sovmorgon

Idag så blev det en extra lång sovmorgon, så skönt att få sova ut, klockan var nästan tolv innan jag tyckte att det var dags att kliva upp. Även Buster tog sovmorgon han väckte mig inte förens halv 10 idag så då gick vi ut sen när vi kom hem gick vi och la oss en stund till.
Idag har jag tänkt att baka lussebullar men får se om jag hinner med det, det tar ju ett tag och dessutom ska jag hinna med att städa lite och även ut och köra.
Kul att även Daniel skriver lite så det inte bara är jag som skriver, men han hade ju avslöjat våra Bröllopsplaner som jag hade hoppats på att det skulle vara lite hemligt ett tag till, men nu vet ni som läser bloggen att vi tänkt gifta oss, det blir nästa år men datum avslöjar vi inte än, det får bli en överraskning..

Nu är det dags att få sig lite mat i magen sen ska jag börja med att greja lite här hemma.
/L

About Author

Leave a Reply