Lugnt & tyst.

Sitter nu i soffan i min ensamhet, Buster väckte mig som vanligt och det var bara att stiga upp,
klä på sig och sedan traska ut i snön och kylan.
Det är inte mycket snö men det är lite vitt på marken som lyser upp.
Kallt är det  däremot minus 2 visar termometern men det kändes kallare, kanske för att det blåser och att Buster är så slö och går sakta så man hinner stelna till en ispinne innan man kommer in i värmen igen..

Igår slutade jag skapligt så jag ringde Fia och bad henne komma över en stund så vi kunde spela lite Super Mario.
Det är så kul, men igår vet jag inte vad det var med oss, vi bara fnissade och dog typ hela tiden och Daniel tyckte vi var värdelösa  så han skulle visa hur det skulle gå till minsann, kaxig som han var så gick det ju inte så mycket bättre för honom så det slutade med att vi spelade vidare..

Snart så är julborden över, nu är det bara 1 vecka kvar sen så blir det långledigt, det ska bli så skönt, jag ser verkligen fram emot ledigheten nu, är så trött på julmat och all stress och spring, har knappt ätit på jobbet de senaste dagarna, man vill ju inte se maten längre, men jag har levt på potatis och sås nu samt godsaker.. Så jag ska klara av att äta julmat på julafton.
Snart är det dags att åka till jobbet igen, börjar senare idag så skönt att det bara är 1 sittning och inte så många idag.
Det är inte klokt att folk kan äta så mycket som dom gör på julbord, fattar inte att man kan få i sig så mycket mat.
Men förmodligen äter de inget på hela dagen och sparar sig så att de sedan kan trycka i sig allt.

Nu ska jag göra mig redo och äta lite frukost sedan väntar jobb..
/L

About Author

Leave a Reply