Julstök & Storstädning

Igår hade jag hoppats att jag var ledig men inte det, så var det storstädning av kök och matsalar som vi har varje år efter alla julbord, men iår hade jag hoppats att vi skulle ta det efter nyår men så blev det inte med det.
Trött och sliten efter allt stök var det bara att stiga upp på Måndagsmorgonen och bege sig till jobbet för städning, usch.
Senare kom “tomten” och all personal satt och fikade och pratade igenom året, självklart blev det  julklappsutdelning  och även jag hade bakat lite julgodis till chefen som blev glad att även hon fick en julklapp.

Idag är det stressigt schema för min del, jag har tänkt att hinna med att storstäda här hemma, springa i väg till centrum och hoppas att det finns några kläder kvar och att jag hittar något fint som jag kan ha på mig på julafton, samt handla lite småsaker sen blir det att tvätta och packa senare ikväll.
Imorgon bitti bär det av till Kalmar, jul firas även i år hos Daniel föräldrar.
vi får hoppas att det är lite snö neråt i landet så att det kan bli en stämningsfull och vit jul, det var många år sen det var snö på julafton, men som det ser ut nu så verkar det stanna kvar även i jul.

Ne, nu har jag inte tid att sitta här längre, har mycket som ska hinnas med idag som sagt.
Uppdaterar mer ikväll om jag hinner, annars imorgon!
/L

About Author

Leave a Reply