Nu är vi äntligen i Kalmar

Kl 11.00 så kom mormor och morfar förbi och de fick sin julklapp och vi hämtade hyrbilen för att packa in alla grejer och bege oss mot Kalmar..
Stannade som vanligt till i Söderköping och köpte korv på shell samt så skulle vi kolla om det fanns några julöl kvar inne på bolaget, men självklart var den sorten vi skulle ha slut.
Så det var bara att fortsätta resan neråt, ca 8 mil hemifrån så ringer Karin och frågar om det är vi som glömt två påsar i källaren, självklart var det påsen med julklapparna och Busters mat och leksaker.
Eftersom väglaget inte var det bästa (snö och halt)  och eftersom vi  kört  i ca 70 km/h så hade vi ingen lust att vända om och köra tillbaka till Norrköping för att hämta grejerna.
Vid Mönsterås var det även självklart att vi stannade till vid Timmernabbens karamellfabrik för att köpa choklad & brända mandlar. Det blev en hel del gottis där..
Väl framme i Kalmar så  fick det bli en snabbvisit in i folkmassan i centrum för att hitta nya julklappar helt enkelt.
Inte direkt kul dagen innan julafton att trängas bland allt folk som yrar runt och ska köpa det sista inför jul..
Men efter mycket svordomar och tjafs så var vi äntligen färdiga, vi hittade rätt öl och vi hittade nya julklappar samt mat till Buster..
/L

Sån här var regskylten, hade varit roligare om det var KGB, men men, man kan ju inte få allt…

About Author

Leave a Reply