Framme i Malaga

Idag bar det av, strax efter kl 8 var Gunilla, Eine och Frida och hämtade upp oss för att sedan fortsätta bilresan mot Skavsta.
När vi sedan kom fram blev det en fika paus innan det var dags att checka in oss samt bagaget.
Flygresan ner gick bra och planet var försenat med endast 25 minuter, så det var inte så farligt.
När vi kom ut från flygplatsen så var det strålande sol och temperaturen visade 38 grader 🙂

När vi checkat in på hotellet så gick jag och Daniel runt en sväng i området för att hitta ett snabbköp, vi gick och gick och började till slut undra vart närmsta affär egentligen låg. Det visade sig att när vi kom ut ifrån hotellet så skulle vi gått åt vänster istället för höger.
Blev en promenad i kvarteret innan vi sist hittade affären.
Vatten var prio ett och sen hittade vi vin som vi tänkte köpa men det visade sig att de bara hade flaskor som krävde korkskruv och självklart så hade de inga korkskruvar. Det var ingen idé att köpa något vin eftersom vi inte skulle kunna öppna flaskan ändå.
Men när vi sen kom tillbaka till hotellet så fick vi reda på att Gunilla hade med sig en.

Efter det bar det iväg på äventyr med buss till city där vi skulle hitta fotbollsarenan och köpa biljetter till kvällens hemmamatch.
Det var inte så svårt att hitta och med tanke på Fridas språkkunskaper så går det så mycket enklare. Spanjorerna är inte experter på engelska precis.
Efter att vi köpt biljetter så var det dags att hitta en restaurang då vi alla var hungriga.
Vi hamnade på ett ställe som låg rätt nära arenan så där satt vi och åt och drack och bara njöt.
Det var roligt att se hur fotbollsstämningen växte fram under kvällens gång och klockan tickade iväg.
När vi kom in till Malaga arena så var det riktigt stort och jag har ingen aning om hur många sittplatser det var men stort var det!
Det blev en riktig lyckad och intressant match. Hemmalaget vann och det var en riktigt bra stämning och t.o.m. jag som i vanliga fall inte är speciellt fotbollsintresserad var helt inne i matchen. Det var en upplevelse!

Vi hann med rätt mycket idag eftersom vi ändå kom ner idag men det ska vara lite tempo, man vill ju hinna med så mycket man kan.
Nu sitter vi på hotellrummet och snart är det läggdags så vi orkar med morgondagens äventyr.
Godnatt!

/L

About Author

Leave a Reply