Juldagen

Tiden går fort när man har trevligt, men jag blev lite irriterad på att mitt långa inlägg som jag skrev i bilen på nerresan bara försvann. Jag hade skrivit på min mobiltelefon och sen så gick det inte att få med inlägget på sidan, det blev något galet där.
Men det är sånt som händer när tekniken inte alltid vill fungera.

Resan ner gick i alla fall bra, det var inte någon snö alls på ner vägen så det var bara att köra på. Men det blev ovanligt många stopp på vägen innan vi tillslut var framme.
Och igår på julafton fick vi nöja oss med en grön istället för vit jul. Men det gjorde inte så mycket, det var trevligt ändå.
Och i år så fick jag haka på tomtandet hos grannarna då Henrik och Linda inte var med på julafton iår. Men de verkade nöjda ändå och vi gjorde nog bra ifrån oss 🙂
Bilder kommer så ni får se hur vi såg ut.
Och självklart var även Buster julfin igår med sin julväst som mormor hade sytt om dagen till ära så den passade perfekt 🙂

Idag är det Juldagen och snart ska det bli premiär av vildsvinet som vi köpte. E & G har nämligen förberett en vildsvinsstek som ska avnjutas senare under eftermiddagen, inte helt fel.

/L

 

About Author

Leave a Reply