Hemma igen

Igår eftermiddag var vi åter hemma i stan igen.
Efter några dagar nere hos svärföräldrarna var det dags att återgå till vardagen igen. När man väl är ledig så rusar tiden bara iväg. Eller inte riktigt än för min del då jag är ledig i ett par dagar till men Daniel hade sin första arbetsdag idag efter jul igen.

Så idag har jag varit och hämtat ut oriflamepaketet som hade kommit i fredags och sen så har jag storstädat här hemma.
Katterna hade som vanligt levt livet när vi inte varit hemma i några dagar.
Men nu är det rent och fint hus igen.

Sen så är jag riktigt förbannad på snorungarna som bor här i området. Jag vet inte hur de fått tag på smällare eftersom det är 18-års gräns på bomber men i alla fall så har de smällt en hel del under dagen så stackars Buster har varit livrädd och vill knappt gå ut och göra sina behov. Men det värsta av allt är att deras föräldrar inte verkar bry sig, så jag hoppas verkligen att de smäller av en hand eller två så de fattar att det inte är några leksaker. Man blir så arg att man bara vill skrika.
Men det är som sagt inte våra problem eller bekymmer, så nog om det.

Nu återstår Tisdagsmys i soffan, god kväll!

/L

About Author

Leave a Reply