Farmor och Farfar

Idag så har Adina haft fullt upp med att busa med farmor och farfar som har varit på besök.
Sen så har hon varit på strålande humör och allt har varit jätte bra. 🙂
Sen när de åkte hemåt igen på eftermiddagen så dröjde det inte många minuter innan A somnade gott och sov i en och en halv timme. Så tror nog att A var rätt slut, hon brukar inte sova så länge på eftermiddagen och ibland sover hon inte alls.
Då passade även jag på att lägga mig en stund och vila, men det blev inte så långvarigt eftersom jag inte la mig direkt när A somna.
Jag har åkt på en förkylning nu igen så kände att jag behövde vila en liten stund för att orka underhålla lilla fröken på eftermiddagen.
Eftersom hon sov så länge så var hon hur pigg som helst och har hoppat och studsat samt ålat sig överallt. Det går knappt att vända ryggen till innan hon vet vart hon inte får vara och hon tar sikte och sätter fart emot kablarna eller sakerna på hyllan under vardagsrumsbordet.

Sen idag så har även Buster fått sina klor klippta, det var på tiden.
Det var för länge sen sist och eftersom han har svarta klor så vågar jag inte klippa dom när de blivit så långa. Och igår så blev han klippt och borstad. Så nu har även B blivit ompysslad så han inte ska känna sig alltför mycket utanför.

Trevlig Lördagskväll!
/L

2013-03-02 11.49.54-1

2013-03-02 11.28.13

Leave a Reply