Dagarna går snabbt frammåt

Ja, som ni märker så var det några dagar sedan sist nu igen.
Men dagarna går så snabbt och tiden räcker inte alltid till att blogga.
Men en kort sammanfattning av veckan.
Vad har vi haft för oss då? måste tänka tillbaka.
Fast iför sig så ser ju dagarna nästan lika dana ut. Det blir mycket matande då Adina äter en hel del sen ska man klämma in blöjbyten, lite bus och promenader med Buster.
Fast i måndags var vi med Pernilla, Leon,Jenny och Dexter och gick runt lite i centrum.
Och jag hittade ett par fina “vår” jeans till A, och sedan en födelsedagspresent till Leon som snart fyller 1 år. Jag brukar ju göra massa undersökningar på nätet och som belöning så skickar de ut presentkort. Så ibland kostar saker gratis 🙂 Det gillar jag.

Och idag på förmiddagen så var A och jag iväg och köpte en skyddshjälm till henne.
För nu har jag fått nog av att hon minst ett par gånger om dagen slår sig och blir så ledsen.
Hon har ju ingen vidare balans än så hon rullar lätt runt och slår huvudet i golvet eller i bordskanter. Så idag har hon inte gjort sig illa i huvudet 🙂
Men när vi satt och åt middag och hon kröp (hasade sig fram)  på golvet så hjälpte inte hjälmen då hon störtade med huvudet rätt ner i parkettgolvet och slog i näsan.
Så idag har fröken haft näsblod för första gången. Som tur var gick det över ganska fort så hon gjorde sig inte så illa som jag trodde att det var först.
Det är inte alltid lätt att vara liten.
I morgon är det Fredag och helg igen, får vi se om det kanske kan bli lite fint väder så det kan bli lite mer långpromenader ute i friska luften 🙂

/L

Adina_skyddshjalm

About Author

Leave a Reply