Idag har Adina fått post

Idag på förmiddagen så var vi iväg och skulle väga och mäta Adina.
Vi brukar alltid få komma in tidigare men idag var det väldigt försenat och jag tror det gick över en kvart med tiden innan vi väl fick komma in.
Det visade sig att vår vanliga barnmorska var sjuk så det var en annan där idag.
Men det gjorde ingenting för hon tog tid på sig och frågade och hörde om allt möjligt även att hon låg efter tidsmässigt. Samt så verkade Adina gilla henne också då hon skrattade och pratade med henne hon också.
Det var dessvärre svårare att väga henne då hon inte ville sitta still samt lägga neer henne för att kontrollera hur lång hon blivit var nästan omöjligt.
Hon ville inte ligga ner men på fjärde försöket lyckades hon få fram 72,5 cm och hon väger nu 8040 G. Jag hade trott att hon lagt på sig lite mer eftersom att hon känns så tung och det börjar bli jobbigt att bära henne nu.

När vi kom dit och medans vi satt och vänta på våran tur så tittade vi på barnen som hade sångstund på öppna förskolan. Adina försökte sjunga med hon också lät det som om hon viftade med armarna och tyckte nog det var spännande att se så många barn på en och samma gång.

Sen efter det åkte vi ut till gammelmormor en stund och hälsade på och sen när vi kom hem så hade Adina fått post.
Hon har nu blivit erbjuden dagisplats och får börja den 13/8 så det kommer bli spännande.
Vi fick inte plats där vi hoppats men detta dagiset ligger ännu närmare hemmet så vi får hoppas att det kommer bli bra tillslut ändå.
Idag blev det visst lite längre inlägg, får kompensera lite eftersom det oftast brukar bli lite kortare och snabbt skrivna inlägg.
Fortsatt trevlig kväll!

/L

About Author

Leave a Reply