Besök på dagis

Egentligen så var det igår och inte idag som vi var och hälsade på Adinas dagis som hon ska börja på till hösten men eftersom det inte blev något skrivande igår så ska jag skriva nu hur det verkade vara.
När vi väl kom dit så var det spännande att se hur det såg ut och Adinas ögon var stora och hon tittade nyfiket runt hon också, men tror nog att hon tyckte det var mest spännande att se så många barn samtidigt.
Vi kom lagom till fruktstunden så Adina mumsade i sig lite banan hon också och sedan tröttnade hon på att vara i mammas knä och ville ner och se vad de andra barnen hade för sig. Så hon var inte det minsta blyg utan hon skulle minsann inspektera leksakerna och tittade nyfiket på allt, det blev en hel del nya intryck för henne och hon verkade tycka att det var intressant. Jag hade heller inte förväntat mig något annat eftersom hon har träffat andra barn och hon är inte det minsta blyg av sig, snarare tvärtom.
Och även personalen verkade bra så jag fick en bra känsla och hoppas att hon kommer trivas bra där. Och så tror jag även att inskolningen kommer gå riktigt fort 🙂 vi får hålla tummarna att hon inte kommer in i någon mamma eller pappa period nu bara.

Idag så har vi motionerat så det räcker ett tag framöver.
Eller jag och Buster, Adina har åkt vagn.
Vi började med att äta en rejäl frukost innan vi tog oss en långpromenad till mammas jobb.
45 minuter tog det dit, ska tillägga att Buster är väldigt långsam och det var mycket nya spännande dofter, hade vi gått i ett normalt tempo så hade det tagit betydligt kortare tid.
Sen så stannade vi där en stund för att sedan gå hem igen så när vi kom hem så gick Buster och la sig. Det var ett tag sen vi var på en så lång promenad så han var nog helt slut.

Imorgon ska vi ut på nya äventyr. Ska ha lite byteshandel med en gammal klasskompis som ska ha barn snart och hon har lite saker som passar Adina då hennes dotter blivit för stor för vissa saker.
Blev mycket skrivande idag, nu är det inte bara benen som har träningsvärk, hehe.
Trevlig kväll!

/L

Leave a Reply