Gnäll

Idag så har Adina och jag busat en hel del, idag tänkte jag att hushållssysslorna allt får vänta lite. Men jag brukar ha svårt att lämna allt men idag fick det vänta.
Så Adina har nog varit riktigt nöjd, hon blev nog till och med över trött och att hon därför var så gnällig och svårsövd nu i kväll. Men när hon väl kom till ro så somnade hon och förhoppningsvis sover hon länge och gott nu.
Hon har blivit bättre och sover mer sammanhängande nu.
Så nu blir det bara en vällingflaska per natt och jag får mer sömn 🙂
Men snart hoppas jag på en natt med en sammanhängande sömn.
Har ju inte sovit en enda natt de senaste 8 månaderna utan att behövt gå upp minst 1 gång.
Så snart är väl dags att mormor eller någon ska vara barnvakt över natten tycker jag.

Helgen har inte erbjudit något speciellt mer än att det äntligen har börjat bli soligt och riktigt härligt vårväder. Men det är fortfarande rått och kallt på morgon/förmiddagen sen på eftermiddagen är det så skönt.
Hoppas nu att värmen håller i sig och att minusgraderna inte kommer tillbaka på ett bra tag.

Strax blir det en kvällspromenad med Buster och sedan dusch och läggdags.
Nu börjar även jag känna mig helt slut så sängen känns riktigt lockande.
Trevlig kväll!

/L

About Author

Leave a Reply