Sol, och värme

Vart tar dagarna vägen? Det är så mycket som ska hinnas med att tiden inte räcker till för att blogga helt enkelt. Sen har jag tänkt flera kvällar irad att nu ikväll ska jag skriva lite men som vanligt har det dykt upp något emellan så det glömts bort i farten.

Så det får bli en kort sammanfattning av vad vi har haft för oss.
Vardagarna ser i stort sett lika dana ut men i Fredags så bestämde vi oss för att åka spårvagn med Adina för första gången.
Det var fint väder så vi tog en promenad bort till köpcentret för att ladda på resekortet och sedan åkte hela familjen (utom katterna) spårvagn hem till Sandra och Micke i stan.
Jag tror inte att A riktigt hängde med på vad som hände men hon tittade ut igenom fönstret och man såg hur hon försökte hänga med och titta på allt.
Väl hemma hos dom så hade Freja (deras yngsta dotter) några hästar som Adina lekte med och vi blev inte allt för långvariga innan vi bestämde oss för att ta en promenad hem.
Men det slutade med att vi gick halvvägs eftersom Buster inte är den snabbaste sorten så vi åkte spårvagn resterande halvan.
Sen i Lördags så var det trav på kvällen som gällde, vädret var inget vidare så blev inte mycket till att vara ute.
Söndags eftermiddag så åkte vi ut till (mormor) Laila och firade henne eftersom hon hade fyllt år och Adina skulle självklart undersöka allt hon fick syn på.
Vädret var lite bättre så lite krypande i gräset blev det också innan vi åkte hem igen innan myggen tänkte äta upp oss. Det är inte klokt vad irriterande så små insekter kan vara.

Idag har vi varit iväg nästan hela dagen med gammelmormor (min mormor) och hjälpt henne med lite ärenden och handlat.
Det blev inte lång stund Adina orkade hålla sig vaken nu i kväll innan det var läggdags.
I morgon hoppas vi på att det blir dåligt väder för det måstes tvättas och styras här hemma och då vill vi inte ha sol och värme.

Trevlig kväll!

/L

About Author

Leave a Reply