Tupperware visning

Ja, tänkt vad mycket människor man träffar genom detta med loppis.
Jag köpte ett paraply till vagnen för ett tag sedan av en tjej.
Då visade det sig att hon säljer Tupperware och nu den 16/6 så ska jag vara värdinna och har bjudit hem massor med folk. Förhoppningsvis blir de inte skrämda av priserna utan att de förstår att det är ordentliga kvalitetsprodukter som håller i åratal.
Återstår att se hur många av dessa 20-30 tal jag bjudit in som kommer.
Och så hoppas jag att de handlar, för beroende på hur mycket som säljs så får jag gåvor som tack för hjälpen. Har satt ett högt mål så jag får en form med olika delar som man lagar mat i, den verkar väldigt behändig. Bara stoppa i maten och in i ugnen så sköter det sig av sig självt. Allt som underlättar i vardagen är välkommet just nu när man har barn och ont om tid 🙂
Nog om detta.
Snart närmar sig även 50-års kalaset i Karlstad.
I Januari fyllde min morbror år men ska inte ha kalaset förens nu på Lördag.
Adinas kläder och skor är färdiga och jag måste prova klänningen jag tänkt ha så jag fortfarande kommer i den. Skulle vara typiskt om det man nu tänkt ha på sig inte passar.
Ska inte sitta här längre, A sover så ska hänga upp tvätt och sen se om jag kommer i klänningen.
Ha en trevlig dag!

/L

About Author

Leave a Reply