Nationaldagen

Idag så har vi spenderat största delen av dagen inne i stan hos Micke och Sandra. Adina har inspekterat det mesta hon kunnat komma åt och idag så fick hon även titta på deras ödla på nära håll när pappa Daniel höll i den. Jag tycker att den är obehaglig och tittar gärna på den när hon är i sin “bur” så länge jag har den på avstånd är det ok. Sen så blev À så trött och vilade en stund i Moas säng. Det blev inte så mycket nationaldagsfirande utan mer som en vanlig dag. Igår så satt jag och A ute i flera timmar. Pia och Amelia samt Pernilla och Leon gjorde sällskap. Det blev både fika, mellanmål och middag ute. Men de trivdes som fiskar i vattnet och är det sol och värme ute så ska man passa på att njuta 🙂
Imorgon blir det en sväng ut till mormor Saara för lite bakning. Och om vädret tillåter även grillning.
Nu blir det en stunds avkoppling på balkongen innan det är dags att ladda om batterierna. Go’kväll!

/L

20130606-223850.jpg

About Author

Leave a Reply