Storstädning

Idag är det Måndag och idag har det varit storstädning på schemat i stort sett hela dagen.
Som tur var så sov Adina länge på förmiddagen så jag hann med en hel del.
Och nu när diskmaskinen verkar gett med sig så tar ju även diskningen en stund.
Sen mitt i allt så har det även hunnits med en del bus, handlat samt promenader med Buster.
Skönt att det är rent och fint igen men det varar inte allt för länge eftersom katterna fäller en hel del samt så är Adina duktig på att stöka ner. Nu har hon även kommit på hur man öppnar köksskåpen så då ska allt plockas ut och inspekteras och mamma (jag) får plocka in i skåpen ett flertal gånger per dag.
Sen i dagarna har hon även kommit på att det finns något i kattlådorna. Det är spännande att stoppa ner handen och gräva runt i sanden och förut i eftermiddags så försvann hon snabbt iväg och jag tyckte att det blev för tyst och då har hon hunnit plocka ut en klump (kattkiss) som hon sitter och klämmer på. Usch och fy.
Det är inte klokt att hon är så snabb, så fort man vänder ryggen till så passar hon på.
Och hon vet precis vad hon inte får göra och det är självklart det som är spännande.

/L

About Author

Leave a Reply