Storhandling

Idag på förmiddagen så ordnade jag barnvakt till Adina en stund så att jag kunde åka iväg och storhandla själv. Det underlättar när man inte ska släpa runt på både kundvagn samt en barnvagn.
Men även att inte hon var med så glömdes en hel del bort så det blir en tripp till affären även imorgon för våran del.
Jag förstår inte varför jag hade med min en inköpslista eftersom jag knappt tittade på den ändå. Tänkte såklart att jag kommer se på hyllorna vad som ska handlas men det hade lönat sig att kika på den där listan någon gång då och då. Aja, det är lätt att vara efterklok,
men som tur är så är affären nära och ingen längre sträcka att behöva gå.

Imorgon ska det även göras mat till Adina så det står härliga tider till.
Jag brukar göra en hel del burkar och frysa in istället för att laga special kost till henne varje dag.
Men återstår att se om det blir fint väder då kanske vi ska passa på att njuta av solen en stund, man måste ta vara på de soliga dagarna för man vet aldrig om det kommer en regnperiod på några dagar framöver.

/L

About Author

Leave a Reply