Mer skruvande (tisdag)

Imorse var det kallt igen, det var 13 minusgrader när jag åkte till jobbet strax efter klockan 05.
Jag var i Katrineholm idag och bytte mattor hos alla mina kunder, men sen på vägen hem så tittade solen fram.

När jag kom tillbaka till lagret så var det dags att lasta om bilen inför morgondagen, det såg ut att vara väldigt mycket mattor så jag åkte och vägde bilen. Maxvikten är 3500 kilo och jag vägde 3460 kilo, så det var på håret.
Vårt kök på jobbet är snart klart, och och det är skönt för vår provisoriska fikahörna är inte så rolig. Och som att det inte räckte med skruvandet här hemma igår så satte jag ihop en skåpsliknande hylla som vi ska ha vår kaffeautomat på.

Nu blir det att vila resten av dagen så man orkar upp vid 05 imorgon igen.

/D

image

image

image

image

image

About Author

Leave a Reply