Skoställ (måndag)

Idag har jag varit i Linköping och jobbat, när jag var klar så passade jag på att gå in på Ikea och köpte ett skoställ. Jag och grannen har ju våra arbetsskor ute i trappen och då tyckte jag att det skulle passa bra med ett skoställ att ha alla våra skor på, vi har ju redan mattor där ute så det blev perfekt, och eftersom vi bor längst upp så stör det ju ingen annan heller.

Det var en väldigt enkel konstruktion, endast fyra skruvar som skulle fästas så det passade mig perfekt, till och med Buster såg förvånad ut över att det gick så enkelt.

Efter att jag hade skruvat ihop det och ställt ut det i trappen så gick jag till dagis och hämtade Adina, hon ville knappt gå hem idag utan hon ville vara kvar och leka med sina kompisar, fast efter lite gnäll så gick hon ut till sin hylla och plockade fram sina ytterkläder.

Nu är det snart dags för sängen, ha en trevlig kväll.

/D

image

About Author

Leave a Reply