Dubbel dag (onsdag)

Idag har det varit fullt upp på jobbet, inte en lugn stund. Eftersom jag var hemma med Adina igår så halkade jag efter med en dag, så jag körde två rundor idag, det är inte så mycket att göra åt saken utan man får bita ihop och kämpa på.
Jag började uppe i Katrineholm, där jag brukar vara på tisdagar i vanliga fall, det flöt på bra och det var inga problem alls.
Efter det så var det att snabbt åka in till lagret och lasta på min vanliga onsdagsrunda och åka upp till Nyköping med den. Där uppe gick det också bra, men dom hade missat att skicka med några mattor så dom ska jag åka förbi med imorgon när jag ändå ska till Oxelösund.
Jag tror att jag körde i en riktig lerpöl idag för bilen är inte vit längre, men jag hade inte tid att tvätta den eftersom jag tyckte att det fick räcka med två timmars övertid.
Nu blir det lite tvtittande innan det är dags att sova.

Ha en trevlig kväll.

/D

image

About Author

Leave a Reply