Vinterdag (torsdag)

Jaha, här trodde vi att våren var på intågande, men inte då. När vi vaknade imorse så var det helt vitt ute, det hade tydligen snöat hela natten och det slutade inte förrän sju på morgonen ungefär. Men det är väl inte så mycket att göra åt saken förutom att gilla läget. Idag har det varit jobb för både mig och Linda och dagis för Adina, idag hade hon nästan somnat när dom åt lunch, ögonen sjönk ihop och armen med skeden gick långsammare och långsammare upp till munnen, stackaren.
Imorgon bär det av till Kalmar över helgen, det ska bli roligt att träffa er där nere igen samt att Adina vill ju såklart visa upp sina nya hyss som hon har lärt sig på dagis, den lilla busungen.
Här under är några bilder på snön som jag tog när jag var ute och körde i jobbet, det är mycket mer snö än vad det ser ut som.
Ha en trevlig kväll.

/D

image

image

About Author

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.