Mystiskt paket (torsdag)

Idag när jag och Adina kom hem efter jobb och dagis så skulle vi som vanligt kolla posten som vi alltid gör, Adina tycker att det är kul att hjälpa till och att riva sönder reklamen.
När vi letar igenom högen så hittar vi ett brunt avlångt paket som är adresserat till Linda, det står massa saker på engelska, bland annat att det har klarat tullen, att det är en gåva, att närstående får öppna det m.m. Nyfikna som jag och Adina är så sliter vi upp paketet för att undersöka vad det kan vara för något, det visade sig att det var en kökskniv som Linda hade skickat efter, roligare än så var det inte.
Lite senare på eftermiddagen så blev Adina lite gnällig trots att hon hade sovit över två timmar på dagis, hon ville inte ha köttfärslimpa och potatis så jag hällde upp en skål med yoghurt och flingor till henne, det brukar alltid slinka ner och så även idag.
Nu sover hon för natten och det ska snart vi också göra.

Ha en trevlig kväll.

/D

image

image

About Author

Leave a Reply