Tidig helg (fredag)

Idag så tog jag lite komptimmar på jobbet, jag var ändå klar tidigt och eftersom det är fredag så är det skönt att komma hem skapligt så jag var och hämtade Adina på dagis strax efter klockan ett och då hade hon precis vaknat efter vilan så det passade ju perfekt.

När jag kommer in på hennes avdelning på dagis så ser jag att Pia och Jimmy är där också, Amelias föräldrar, dom träffar vi inte så ofta nu för tiden så det var kul att se dom igen, vi passade även på att ha sällskap på vägen hem eftersom vi bor så pass nära.

Pia skrattade åt mig hela tiden när jag hade Adinas ryggsäck på mig, men jag är ju tvungen eftersom hon åker i vagnen och då kan hon inte ha den själv.

Nu väntar vi på att Linda ska komma hem så att fredagsmyset kan börja.

Vi kommer säkert skriva mer lite senare.

 

/D

image

image

image

About Author

Leave a Reply