Tisdag

Idag på morgonen var det kallt igen, fyra minusgrader visade termometern i bilen på väg till Katrineholm, men sen på förmiddagen så var det runt åtta plusgrader så det var skönt.
Linda blev lite ledsen eftersom jag inte skulle till mina godistanter idag, hon och Adina brukar ju alltid få något gott av dom när jag byter deras mattor, men det får bli nästa gång istället.
När jag kom tillbaka till lagret och satt och kollade mailen så ser jag något rött röra sig i ögonvrån, jag vänder mig om och tittar ut genom fönstret och får syn på en bärgningsbil som backar upp mot lagret. Jag går ut och ska kolla vad som händer för jag kan inte minnas att vi har beställt något.
Det visar sig att det är en kille som har kört sönder en framfjäder på sin bil men då blev den så låg i fronten så bärgaren kan inte lyfta upp den.
Jag säger då att han kan backa in sin bil på vårt lager där det är plant, och sen har ju vi en ramp upp så då kom han under och kunde dra upp bilen på flaket.
Sen när jag lastade min bil tills imorgon så såg jag att det har tillkommit lite mattor, det blev helt fullt fram så jag fick lägga dom sista där bak, så mycket brukar det inte vara i vanliga fall.
Adina har målat på dagis idag, jag vet inte vad det ska föreställa, men jag antar att det kommer bli många teckningar i framtiden.
Nu är det dags att förbereda allt inför morgondagen, ha en trevlig kväll.

/D

image

image

image

image

image

Leave a Reply