Onsdag

Det var en fin soluppgång imorse på väg upp till Nyköping, det är inte ofta man ser en sån.
När jag väl kom fram till första kunden så bytte jag alla deras 60 mattor innan det var dags att skrapa bort tejp från golvet. Förut så ville dom att en del mattor skulle tejpas mot golvet så att dom inte flyttade på sig men nu ville dom inte ha det så längre, problemet är det att vår tejp sitter som berget så det tog en evighet att få bort allt. Igår så hade jag varit iväg och köpt rakblad och lite olika medel för att få bort allt och till slut blev det bra.
Sen på vägen hem så började snön vräka ner, vi som hade hoppats på att våren var på väg, som tur var så hann det sluta innan det var dags att hämta Adina på dagis.
Nu blir det att fixa klart allt inför morgondagen, ha en trevlig kväll.

/D

image

image

image

image

About Author

Leave a Reply