Torsdag

Igår så hade jag fått post ifrån jobbet med ett nytt anställningsbevis vilket innebär att jag har vikariat fram till den 12/6 vilket jag redan visste eftersom chefen ringde mig redan förra veckan och talade om det. Vilket självklart är jätte kul att det inte blir något glapp utan att det hela tiden blir förlängt men denna gång får jag byta skola vilket inte heller gör något eftersom att den ligger lite närmare så restiden blir kortare.
Sen igår eftermiddag blev det lite bilåkande för min del.
Jag har varit på jakt efter födelsedagspresenter till Leon och igår åkte jag runt och handlade lite saker som jag hittat på loppissidor. Så i morgon  eftermiddag ska jag och Adina slå in massor med paket eftersom att vi ska på kalas på Lördag.
Idag är det även min kusins födelsedag, men eftersom jag inte har hört något om kalas eller firande av honom i helgen så  antar jag att det bara blir ett kalas.

Imorgon är det fredag igen, det är skönt att veckorna går så fort. Nu längtar jag efter lite mer sol och värme men än så länge verkar det vara kallt och riktigt blåsigt ute så vi får nog allt vänta ett par veckor till innan det blir ordentlig vårvärme.

/L

image

image

image

About Author

Leave a Reply