Soliga Söndag

Idag så när Adina vaknade så tänkte jag att hon tagit sovmorgon men sedan när jag tittade på klockan så var det inte alls så, eftersom att vi nu har gått över till sommartid och klockan skulle flyttas fram en timme.
Så 05.15 (sommartid) var vi uppe.
När vi hade gått morgonpromenaden med Buster så såg vi Eva, Sally och Leon som ropade på oss, de skulle precis gå morgonpromenaden så jag, Adina och Buster hängde med på ett varv till.
Men jösses vilken energi båda två hade. De skulle bara springa iväg och Adina lyssnade inte alls på vad jag sa till henne och fick springa efter och jaga henne flera gånger innan hon tillslut fick åka vagn istället för att gå själv.
När vi väl kom in igen blev inte det långvarigt innan mormor Laila ringde och sa att hon var redo för att busa med oss.
Eftersom klockan inte var så mycket så gjorde vi oss iordning och åkte ut till mormor och morfar för lite utomhusbus och sedan gick vi in och lekte lite och åt lunch och fikade innan vi tog med oss mormor in till lekhuset.
Mormor köpte lite nya sand och strandleksaker och kritor och en målarbok så nu har konstnären något mer att rita på än bara vita papper och på vår soffa.
Efter att vi varit inne på lekhuset så var Adina helt slut och somnade snabbt i bilen så då passade vi på att åka förbi biltvätten så jag kunde tvätta rent bilen eftersom den fortfarande var smutsig sen sist när jag skulle tvätta bilen.
Det var sådan storm och blåst sist så jag hade ju missat att tvätta lite här och var nertill på bilen och det såg inte alls roligt ut. Men även efter dagens tvätt så blev det inte riktigt rent så det får helt enkelt bli tredje gången nästa helg.

När vi kom hem så sov Adina ett bra tag och lagom till att maten som Daniel hade lagat var klar så vaknade hon igen, han hade gjort rispanna och det var gott.
Efter att vi fått i oss lite ny energi så tyckte vi att vi kunde gå ut och mata ankorna nere vid bäcken.
Det har blivit en söndagssyssla men idag kom vi ner så sent på eftermiddagen och det var bara två små änder som inte alls var hungriga. Så vi gick hemåt igen men fastnade en stund ute på gården eftersom så många var ute och lekte i det fina vädret.
Nu känner även jag mig helt slut efter denna dag så jag kommer somna snabbt och sova riktigt gott i natt.
Hoppas att ni också har fått njuta av lite sol och vårvärme i helgen!

/L

image

image

image

image

About Author

Leave a Reply