Måndag

Idag har det varit full fart med jobb för oss båda, Linda har börjat på en ny skola i Linköping och det verkade vara bra sa hon, och eftersom det blev nya tider för henne så fick även Adina nya tider på dagis, hon är där ungefär en timme kortare om dagarna nu.
Jag har varit i Linköping som jag brukar vara på måndagar, det märks att vi har gått över i sommarperioden eftersom en del kunder har uppehåll på mattorna eller sänker frekvensen så att dom inte byts lika ofta. Det är skönt när man kommer till en kund och ska ta hem mattorna för att sen lägga ut dom till hösten igen.
Adina fick lite mellanmål förut, eller ja hon klättrade upp på bänken och tog själv, hennes äpple såg nästan ut som en flugsvamp efter att hon hade tuggat lite.
Nu blir det att fixa det sista inför morgondagen och sen blir det lite godis i soffan, ha en trevlig kväll.

/D

image

image

About Author

Leave a Reply