Butiksrån (tisdag)

Idag har jag varit i Katrineholm och jobbat, det flöt på som vanligt och jag var även hos “godistanterna” och bytte deras matta, som vanligt så skickade dom med lite gott hem till Linda och Adina.
Lite senare på förmiddagen så skulle jag åka uppför gågatan och stanna hos några andra kunder, då visar det sig att det är några som har rånat en guldsmed så det var avspärrningar och poliser överallt, jag fick köra lite kors och tvärs på andra smågator för att komma fram till alla, men till sist så var den gatan färdig.
När jag bara hade tre kunder kvar så ringer dom från dagis och säger att Adina har ont i armen igen så då fick jag snabba mig på, men den sista kunden var snäll och bjöd på hamburgare.
Efter att jag hade lastat om bilen inför morgondagen så var det bara att hämta Adina på dagis, hon låg och sov när jag kom så jag plockade upp henne lite försiktigt och var på väg hem när jag inser att vagnen ligger i bilen i Linköping eftersom det var tänkt att Linda skulle hämta henne idag.
Det var inte så mycket att göra åt saken utan jag fick bära henne hela vägen hem, hon börjar bli riktigt tung nu och det kändes.
Hon verkar vara lite bättre i armen nu och hon busar och springer omkring.
Nu ska vi greja lite här hemma, ha en trevlig kväll.

/D

image

image

image

image

About Author

Leave a Reply