Försovit sig (torsdag)

Nej, det var inte vi som hade försovit oss i morse utan dagispersonalen som skulle öppna.
Jag börjar morgonen redan vid halv fem och runt femtiden vaknar Adina och Daniel.
Men idag så var det ingen stress utan allt flöt på bra tidsmässigt men sen när vi kom till dagis och såg att ingen gått in så blev jag orolig när de skulle komma och öppna dörrarna.
Adina börjar i vanliga fall kvart över sex när de ska öppna men idag hann klockan bli strax efter halv sju innan jag kunde åka iväg till jobbet.
Som tur var så var det inte min första dag idag på den nya skolan. Det hade ju inte varit så bra att komma försent då.
Men jag ringde och sa som det var och det var ingen panik men självklart skyndade jag mig så gott som jag kunde.

Dagen har gått väldigt fort men det är ju inte så konstigt eftersom jag gått ner en timme om dagen.
Men det är rätt skönt att ha lite mer tid med Adina på eftermiddagen nu.
Nu verkar det som om Adinas arm är bra igen, de hade inte märkt av någonting idag så nu hoppas vi att det inte blir något fel igen så hon slutar använda armen. Det är så lustigt att de inte kunde se något på röntgen men hon är ju en liten vilding så det är inte konstigt om det hoppar lite ur led ibland.

I morgon är det fredag igen och det ska bli skönt med lite ledigt. Förhoppningsvis blir det fint väder med så vi kan vara ute och leka mycket samt så hoppas jag på att kunna baka lite gott att fylla upp frysen med.
Här under är en bild från när Daniel var på väg hem från Oxelösund, nu verkar våren äntligen vara här.

/L

image

About Author

Leave a Reply