Äntligen helg! (fredag)

Nu var det helg igen, veckan har rullat på så fort att man nästan tror att den förra helgen inte är slut än, jag tycker inte att vi gör annat än att tar helg.
Idag har jag varit i Gamleby och jobbat, det känns skönt när man kör över gränsen in i Kalmar län, det är nästan som om att man är hemma igen.
Just det, jag brukar ju alltid uppdatera er om när min trippmätare i arbetsbilen har lite roliga siffror, förra gången så var det ju 77777 har jag för mig, idag slog den över till 78888.
Linda kom och hämtade mig efter att hon hade slutat jobba idag så jag slutade lite tidigare, eller ja, hon kom till mitt jobb och sen så fick jag köra hem, så om hon hämtade mig eller om jag skjutsade hem henne låter jag vara osagt.
Efter det så åkte vi tillsammans till dagis och hämtade Adina, jag satte mig ner på huk och sträckte ut armarna som jag brukar så att Adina kunde springa fram och krama mig som hon alltid gör.
Och nog sprang hon, kruxet var bara det att hon svängde när hon nästan var framme hos mig och så sprang hon till Linda istället, det kändes som en dålig reklamfilm.
På vägen hem från dagis så gick jag och Adina in på Netto, vi var ju tvungna att handla lite tills jag ska grilla imorgon, det har blivit en liten “tradition” nu att jag fixar maten på helgerna eftersom Linda gör det hela veckorna.
Jag köpte det som jag behöver ha tills imorgon medans Adina köpte det som hon behöver, glass!
När vi kom hem från Netto så såg vi att Adina hade fått post, ett vykort från Lindas kusin Adela, så vi vet inte riktigt vad det heter mellan Adina och Adela, men det blir nog bra.

Nu blir det att koppla av lite med ett glas rosé på balkongen, ha en bra dag.

/D

image

image

image

image

image

image

About Author

Leave a Reply