Påskdagen, del 1 (söndag)

Nu är vi hemma igen efter en fantastisk helg i Kalmar.

När jag packade bilen imorse så hörde jag hur det “rasslade” i vedhögen, då ser jag att det är en liten huggis där, dock så fick jag bara bild på svansen på den så det kanske inte syns så mycket, men hur som helst så berättade jag för min kära mor om min upptäckt och hon gick genast ut och tog fram en skyffel för att “fixa” honom, då hade han redan gömt sig så han lever nog vidare än idag.

Till lunch så skulle vi testa den nya gasolwokpannan mamma och pappa hade köpt, men eftersom jag inte äter wok så tog jag rester från i fredags, det var garanterat godare, enligt mig i allafall.

Eftersom Buster har varit ute och sprungit i skogen hela helgen så hade han ju en hel drös med fästingar, så det blev att stanna på ett apotek på vägen hem och köpa ett halsband åt honom, det är inte klokt så dyrt det är.
269:- gick det på, men nu är han rustad.

Nu har vi även sett hur Oskarshamn ser ut på karta, det var en sån när vi tog lite rast och så att Buster skulle få kissa lite, som vanligt så är han ju så satans långsam när det gäller att hoppa in i bilen igen, man får skrika mycket och länge på honom innan han behagar att hoppa in.

Enligt bilden så hamnade vi i Österrike, jag vet inte hur det gick till men så var det. 🙂

Adina somnade ju såklart efter att vi precis hade kommit ner på e22an hemma i Halltorp, sen så sov hon rätt länge, när hon vaknade så var det såklart banan och bubbelvatten som gällde.

Nu blir det att packa upp allt efter resan och snart så ska vi kolla på travet på balkongen, efter det så blir det nog att grilla några hamburgare.
Om vi inte skriver mer senare så får ni ha en trevlig kväll. 🙂

/D

image

image

image

image

image

image

image

About Author

Leave a Reply