Snart helg igen (torsdag)

Idag har jag varit på SSAB och jobbat som vanligt på torsdagar, inte nog med att det är kanonvarmt att gå omkring bland alla smältugnar, det är även strålande sol och 20 grader varmt ute så det blir dubbel värme.
När jag var färdig där så stannade jag vid McDonalds som vanligt på torsdagar och köpte lite lunch, jag brukar alltid handla i McDriven så jag slipper trängas med alla andra och så äter jag i bilen på vägen hem.
Nu verkar det som att Adina är helt frisk igen för det är full fart på henne här hemma nu, jag hoppas verkligen att hon inte är lika energisk på lördag när hon och jag ska vara hemma själva hela dagen, Linda ska iväg på mammamingel eller vad det hette med massa föreläsningar och sånt, men det blir nog bra.
Nu ska vi busa lite mer innan det är välling och läggdags för lilla fröken, ha en trevlig kväll.

/D

image

image

About Author

Leave a Reply