Helg (fredag)

Nu var helgen här igen, det är skönt att vila upp sig lite efter en arbetsvecka, men nästa vecka så jobbar jag bara tre dagar och så blir det långledigt igen.

Imorse när jag åkte till jobbet så var det kallt ute, riktigt kallt så jag fick skrapa rutorna på bilen.
Termometern visade 4,5 minusgrader, och när jag kom längre söderut så blev det konstigt nog ännu kallare.
Eftersom framrutan är så stor och sitter så högt upp så kommer man ju inte åt överallt så det fick blir en liten rand kvar i mitten, men så fort värmen kom igång så smälte även den bort.

När vi var nere i Kalmar nu senast så satt vi och tittade på en ny barnvagn till Adina, vi hittade en som såg bra ut och som inte var så dyr, problemet var att den fanns bara i en butik i Karlstad.
Som tur är så bor ju Lindas morbror Janne i Karlstad, så i tisdags ringde Linda honom, i onsdags var han och köpte den, igår kom han hit och idag åkte jag och hämtade den så det gick ju väldigt smidigt.

Sen så har det ju varit kanonväder även idag och det ska ju hålla i sig hela helgen säger dom, det är bara att hoppas att det är lika fint imorgon så att jag och Adina kan vara ute och busa när Linda ska iväg hela dagen.

Sen på vägen hem så blev jag sugen på påskmust, jag fick kolla i flera butiker innan jag hittade någon, alla hade sålt slut på sitt lager.
Sen så hittade jag på Willys precis nere vid jobbet, det var två fyrpack med 1,4 litersflaskor, det kostade bara 56:- inklusive panten, så det var ju billigt och bra.

När jag kom hem efter jobbet så satte jag ihop vagnen och Adina ville ju självklart provsitta och det fick hon ju, sen när det var dags att äta kvällsmat så lyfte jag ur henne, då blev hon totalt vansinnig och började gallskrika och skulle klättra upp i vagnen igen vilket ni ser på videon här under bilderna.

Nu har Adina somnat och vi ska väl titta på en film tror jag, ha en trevlig kväll.

/D

image

image

image

image

image

image

image

image

About Author

Leave a Reply