Onsdag

Som jag sa igår så hade jag lämnat min firmabil på Vianor över natten för att dom skulle fixa däcket åt mig, när jag kom dit vid 05.30 imorse så upptäckte jag att den var olåst, förmodligen så har den varit det hela natten så det var tur att ingen upptäckte det och snodde den.
Sen när jag kom fram till SSAB så var det ordentlig kö för att komma in på området, dom har börjat med förstärkt säkerhet så precis alla som ska in måste dra sitt kort så att bommarna öppnas, förut var det bara att vinka lite till vakten och åka raka vägen in, så det är ju bra med bättre säkerhet även att det tar lite längre tid.
När jag kom hem efter jobbet så luktade det gott i hela trapphuset, Linda och Adina höll på med dagens middag som bestod av fläsk och löksås, det är galet gott.
Adina tyckte nog att jag skulle ha mer mat för nu har vi suttit i soffan en bra stund och hon har matat mig med sina matleksaker, men nu är hon i badet innan det är dags för välling.
Ha en trevlig kväll.

/D

image

image

About Author

Leave a Reply