Snart helg (torsdag)

Imorse när jag skulle åka till jobbet så ser jag att det hänger en påse på vår ytterdörr, på utsidan alltså, det var ett paket med massa kattmat och sånt i som Linda hade vunnit i någon tävling så det var ju bra.
Idag när jag var ute och körde så såg jag massa rapsfält överallt så nu måste ju sommaren vara runt hörnet, det innebär såklart massa grill och trav på balkongen och kanske en och annan liten öl också, men självklart även massa utomhusbus med Adina och det är ju det bästa.
Efter att jag var klar med min runda så lastade jag om inför morgondagen, det är bara en bur, det kanske låter rätt lite men då får man tänka på att det är “sommartid” på jobbet och att jag ska köra nästan 30 mil.
Imorgon ska vi även ha brandutbildning på jobbet så det blir nog lite övertid.
Sen när jag kom hem så hade det kommit ännu fler paket som Linda hade vunnit på det där mammaminglet, hon gör ju inget annat än att vinna tycker jag.
Det var chokladbitar, eller fudge kanske det heter och två tavlor till Adinas rum, en med bokstäver och en med siffror.
Fast även jag hade fått paket, det var tre par strumpor från Newbody eftersom jag reklamerade ett par som hade spruckit, men alltid något iallafall.
Nu ska vi fixa det sista inför morgondagen, ha en trevlig kväll.

/D

image

image

image

image

image

image

image

image

Leave a Reply