Lång dag på jobbet (tisdag)

Idag så hade vi ju “kul med kundservice” på jobbet som jag pratade om berättade om tidigare, det var både kul och lärorikt.
Det började med att vi lastade om alla bilarna inför morgondagen så vi kunde köra igång så fort som möjligt.
Vi satte oss i konferensrummet och käkade smörgåstårta medans Stoffe och Mimmi hade en liten genomgång av vad vi skulle göra.
Först så pratade vi lite om företaget och uppdateras lite om vad det hela går ut på, det är ju inte bara att byta mattor utan också vara trevlig mot kunder och sånt.
Efter det så var det lite praktiska övningar bland annat att man delade upp sig i par och satt rygg mot rygg, i första omgången så skulle den ena beskriva en bild som den andra skulle rita och den andra var tvungen att vara tyst, i andra rundan så var det samma sak men då fick den andra svara på frågor från den som beskrev bilden och i den tredje och sista omgången så fick den andra även ställa frågor om bilden, det var spännande att se hur bilderna utvecklades beroende på kommunikationen mellan paren.
Den sista övningen var en frågesport av det vi hade pratat om under dagen och jag vann lite godis till Adina så hon blir nog glad i helgen.
Nu ska vi fixa det sista inför morgondagen och sen titta lite på tv, ha en trevlig kväll.

/D

image
Det var galet varmt imorse.

image Smörgåstårtan i kylen.

image Smörgåstårta är gott.

image Adinas godis jag vann.

About Author

Leave a Reply