Onsdag

Imorse när jag kom ner till jobbet så åt jag lite frukost, det blev en bit av den smörgåstårtan som blev över sen igår, den var nästan godare idag när det hade fått stå och dra till sig lite över natten.
Efter frukosten så var det bara att åka upp till Nyköping för att byta mattor hos alla kunder som var inplanerad och det gick bra idag också, ända problemet var att idag så var det ännu varmare än igår så det var lite svettigt.
När jag kom tillbaka till lagret så lastade jag om bilen inför morgondagen och sen så blev det en stund i solstolen utomhus på rasten, fast jag satt såklart i skuggan för det var ju nästan 30 grader i solen och det är alldeles för varmt tycker jag.
När vi hade kommit hem från jobb och dagis så var det dags för middag och lite bus med Adina, vi pusslade mest och lekte på hennes rum, det är roligt att se hur snabbt hon lär sig nya saker.
Nu har Adina precis badat och ätit välling och nu borstar hon tänder för det är läggdags för henne nu, jag och Linda ska fixa här hemma och titta lite på tv innan vi ska sova, ha en trevlig kväll.

/D

image
Frukost.

image
Adina badar.

image
Busungen.

About Author

Leave a Reply