Helg igen (fredag)

Nu är helgen här igen, skönt efter en jobbig arbetsvecka på hela fem dagar, nu har man ju vant sig med helg och klämdagar.
På vägen hem från Gamleby så öste regnet ner, men när jag började närma mig Norrköping och kom ut från den sista kröken så såg jag molnen skingra sig och solen tittade fram, temperaturen steg åtta grader rätt snabbt då.

Jag lastade om bilen lite snabbt och sen tog jag några komptimmar och åkte hem tidigare, jag tänkte att jag skulle koppla in larmet som jag var och hämtade på posten igår, det var en himla massa saker som skulle kopplas ihop men jag tror att det blev bra till slut.
Det är ett sånt larm som är kopplat till väktare också, dom rycker ut om larmet går och om vi inte återkallar det.

Nu har även Linda och Adina kommit hem från jobb och dagis så nu ska jag umgås lite med dom, vi skriver mer senare.

/D

image
Solen tittar fram på väg hem.

image
Mycket prylar till larmet.

image
Kameran som ska fånga banditerna.

image
Jo det funkar uppenbarligen.

Leave a Reply