Torsdag

Idag så skulle det egentligen ha varit min sista arbetsdag på den skolan som jag är på nu men i förmiddags så fick jag besked om att jag även får jobba i morgon med så det blir ingen ledig dag.
Så skönt eftersom jag var hemma med Adina två dagar förra veckan.
Så i morgon blir sista dagen (förhoppningsvis får jag jobba där i höst igen)
sen så börjar jag på en ny skola på Måndag. Det ska bli spännande att se hur det blir där men jag tror att det kommer bli bra. Hon som är kökschef där har jag jobbat ihop med tidigare och hon är en härlig liten tant.

Idag på jobbet så var det ju skolavslutning för eleverna och efter att lärarna och rektorn kommit tillbaka till skolan så blev vi ifrån köket bjudna på smörgåstårta tillsammans med alla i lärarrummet. Så idag blev det en god lunch. 🙂

När jag hämtade Adina i eftermiddags så såg jag att hon hade något lila på armen.
Det såg ut som ett stort blåmärke på avstånd.
Men då berättade en fröken att hon minsann hade målat lite på sig själv också och inte bara på pappret. Hon är ju så snabb, ena stunden sitter hon och målar fint och i nästa på sig själv eller golvet.
Men men alla barn är inte perfekta, haha.

Nu blir det snart dags för kvällspromenad med Buster och sedan ska det bli så skönt med en dusch och sova.
Jag hoppas att det blir mer sömn i natt för min del då denna natten var hopplös.
Jag vaknade till vid halv tre och fick en rejäl hostattack och kunde inte somna om utan låg och vred och vände innan klockan tillslut ringde och det var dags att stiga upp halv fem.

/L

image

image

About Author

Leave a Reply