Inlägg nr. 1000 (onsdag)

Idag så var det en liten sömntuta som inte vaknade när jag hade stigit upp och grejade inne i badrummet, så vid femtiden var det dags att väcka Adina och äta frukost innan det var dags att göra oss redo för en ny vardag med dagis och jobb.
Det tog emot att stiga upp i morse när klockan ringde, det känns inte som om jag hade fått sova ut ordentligt. Men det ordnade till sig när vi åt frukost och jag fick lite kaffe så jag piggnade till.

Idag på jobbet så var vi riktigt effektiva och fick gjort en hel del förberedelser.
Det gäller att ligga steget före när det är olika maträtter som ska göras till både dagis, omsorg och även lägerbarn. Jag fick även för mig att det var torsdag idag men inte, det ska bli så skönt med ledigt i helgen och som grädde på moset så slutar jag lite tidigare på fredag så förhoppningsvis går inte helgen allt för fort.

Idag när vi kom hem så lekte Adina snällt medan jag gjorde lagade middag till oss.
Sen så hade hon nog lekt rejält på dagis idag för jösses vilken portion med mat hon tryckte i sig idag. Det kanske även berodde på att mammas kycklinggratäng var så god. 🙂
Daniel har även utrustat oss med en brandsläckare så nu är vi redo om olyckan skulle vara framme.
Ha en fortsatt trevlig kväll, nu ska vi njuta en stund i soffan innan det är dags att sova.

/L

image
Brandsläckare är bra att ha.

image
Adina äter med vuxenbestick.

Leave a Reply