Snart semester (torsdag)

Nu börjar det dra ihop sig mot semester för min del, bara en arbetsdag kvar och sen är jag ledig i fyra veckor, det ska bli skönt.
Linda jobbar en vecka till och sen är hon ledig i två veckor, det blir kul att få umgås lite längre om dagarna än vad vi hinner med idag, planen är att vi ska åka till Kalmar en vecka och sen får vi se vad som händer resten av tiden.

Idag var jag på SSAB och jobbade som vanligt eftersom det är torsdag, det var helt galet varmt idag så jag blev rätt svettig.
Imorgon blir det ändring på rundan, jag ska inte söderut som vanligt utan jag ska till Nyköping, Martin och Peter delade på min fedagsrunda idag eftersom dom båda skulle till Västervik så imorgon ska jag köra Håkans runda, det blir lite förändringar under semesterperioden.

Nu har vi precis ätit middag här hemma, Linda gjorde sin fantastiska lasagne och Adina tyckte om det så mycket så hon hade hela ansiktet fullt så det blev direkt ner i ett bad för hennes del efter maten.

Resten av kvällen blir lugn framför tvn i soffan samt fixa allt som ska göras klart inför morgondagen, ha en trevlig kväll.

/D

wpid-20140626_062245.jpg
Man måste ha massa skyddsutrustning på SSAB.

image
Utsikten när jag åt frukost imorse.

image
Lastkranen “Lilla Bettan” som den kallas, den ser inte så liten ut tycker jag.

About Author

Leave a Reply