Bra start på semestern (fredag)

NU ska vi inte dra ner humöret genom att snacka om jobb, nu är det fan SEMESTER!! 😀
Det började med att Linda kom och hämtade mig på jobbet, jag kunde inte ta firmabilen hem eftersom Elin ska ha den när jag är borta. Elin, bara så du vet: jag har räknat parkeringspengarna!!
Direkt när Linda kom till mitt jobb så sa hon att jag skulle köra, hon skyllde på att hon hade kört så mycket redan, jaha, jag då? Jag kör ju fan 300 mil i veckan. Men men, bara för att behålla husefriden så körde jag hem.

Innan vi kom hem så skulle vi stanna till vid Mirum Galleria som det heter nu, förr i tiden så hette det Hageby Centrum, men men, vi skulle hämta lite paket vi hade beställt men vi var inte så sugna på det eftersom regnet verkligen SPÖADE ner, helt otroligt hur mycket regn det kan komma.
Vi har även hört att det har regnat så mycket här så att inte ens räddningstjänsten kan pumpa bort vattnet, sen även att en kille på Bråvallafestivalen fick en blixt i huvudet och ligger nu på akuten.

Men men, skit samma, nu ska ni få höra om vår dag! 🙂

/D

Nu är det Linda som skriver.

Idag så slutade jag tidigare och åkte iväg till en skola som låg på andra sidan linköping för att se hur det såg ut där eftersom att jag ska vara där själv i 8 dagar. Men det kommer nog gå bra. Jag har skrivit en liten fusklapp så jag har koll på läget.
Sen så åkte jag hemåt för att hämta Daniel på jobbet.
På E4 så regnade det något fruktansvärt på vissa sträckor och framme i stan så regnade det knappt alls. Efter att jag kommit fram till Daniels jobb så åkte vi direkt till centrum för att hämta ut några paket som kommit till oss, när vi sedan skulle gå ut till bilen så hade det börjat regna och åska något fruktansvärt. Det var bara att springa till bilen och hoppa in så fort vi kunde men det hjälpte inte så mycket för vi blev plaskblöta. Sedan åkte vi vidare till dagis för att hämta Adina och då regnade det ännu mer så väl inne på dagis så bara droppade det om oss.
Vi fick gena genom dagiset och gå inne4vägen så vi kom så nära bilen som möjligt sen var det bara att springa in igen.
När vi kom upp och hade bytt kläder så började vi med en hel del sysslor.
Daniel började skruva upp vår nya kökslampa och även koppla in infravärmen till balkongen, efter en stund gick vi bort till Eva så Daniel kunde hjälpa henne med att koppla in tvättmaskinen och ordna med alla slangar och tillbehör runt det.
Det blev med andra ord en väldigt effektiv eftermiddag för oss! 🙂
Nu är det snart filmdags och sedan sova så vi orkar busa imorgon igen.

/L

image
Nu trycker jag på “nu skiter jag i det här-knappen”

image
Nya kökslampan som först blev upphängd åt fel håll.

image
Nu ska vi leka med sladdarna.

image
Leka, leka.

image
Ser bra ut.

image
Nu ska det kopplas in tvättmaskin.

image
Puss, puss.

image
Det tar på krafterna att hålla igång.

image
Daniel med borren i högsta hugg.

image
Skruvar och skruvar.

image
Resultatet.

image
Uppkoppling.

image
Snart så.

image
Färdigt!

Leave a Reply