Lördag

Klockan fem imorse, FEM, så vaknade ju lilla fröken och skulle busa. Hon och Linda käkade frukost innan Linda åkte till jobbet och jag låg kvar i sängen och funderade seriöst på att fly fältet och gå och sova i en busskur eller något sånt, men det gick ju inte eftersom Linda var tvunget att åka till jobbet så det var ju bara att gå upp.
Det är inga konstigheter i vanliga fall men igår hade jag svårt att somna, låg och vred och vände på mig i flera timmar, jag tror att det är för att det var för varmt i sovrummet samt att Linda låg och sparkade på mig i sömnen.

Efter att jag hade piggnat till lite så var det bus på Adinas rum, vi läste bäcker och la pussel så det var lugnt bus, det var skönt för en gångs skull, efter det så gick vi ut med Buster en sväng och tittade lite på loppisen, då märkte jag att hon började vingla och snubbla för att hon var så trött, det var bara att gå hem och vila lite, jag frågade henne om hon ville sova och hon tog sin snuttefilt och gick och la sig själv i sängen och somnade på30 sekunder ungefär.

Nu ska jag greja lite här hemma innan Linda kommer hem, ha en bra dag.

/D

image
Läsa bok.

image
Hundpromenad.

About Author

Leave a Reply