Onsdag

Idag har Linda varit ledig så hon har varit hemma hela dagen, det har varit mysigt, men tyvärr så jobbar hon hela helgen så jag vet inte vad jag och Adina ska hitta på resten av veckan, men det återstår ju att se.
Hon är mycket bättre i foten nu, som ni säkert såg på bilderna och videon från igår så är det full fart.

2014-07-23 08.24.48
Rita lite på gården imorse.

2014-07-23 12.07.10
Brevbäraren kom med paket till mig idag, det är bra att dom tar med det och ringer på ifall någon är hemma istället för att dom lämnar det på kiosken direkt så man slipper gå och hämta det.
Det är smakprover på whisky, det får bli till travet på lördag.
Sorterna är:
Bowmore 100 degrees proof, 57.1%
Talisker Storm, 45,8%
Bruichladdich Organic, 50%

Jag frågade en vän som är insatt i whisky vilken ordning jag ska dricka dom, han sa Bruichladdich, Bowmore, Talisker så det får väl bli så, det var något med rökighet som gjorde den ordningen bäst.
Det är kul att köpa skvättar bara för att prova istället för att köpa hela flaskor.

2014-07-23 13.21.29
Förut så var jag nere i källaren och hämtade Adinas reservstol, det var någon på Lindas loppis som ville köpa den och det är ju bra, det är ju inte så att dom går sönder så man behöver ha i reserv, det enda är ju att dom blir slitna men det spelar ju ingen roll om man vill slipa och måla dom.

2014-07-23 13.45.21
På tal om paket, Linda var och hämta ett paket med saker till Adinas kalas förut idag. Det var servetter, muggar, tallrikar, såpbubblor, serpentiner, såna där “tutor”, muggar, en princessbrosch och en egen bild till tårtan som man lägger ovan på, självklart så är det ju “Hello Kitty” på allt.

2014-07-23 14.26.24
Helt otroligt alltså, jag smög mig på Linda när jag hörde att hon var i köket, det är strålande sol ute så att taklampan är tänd gör ju ingen skillnad, sen att mobilkamren förvränger bilden så att det ser mörkare ut är ju en annan sak.

2014-07-23 14.42.04
Idag har vi ätit pastasallad, det är perfekt mat i denna värmen.

Nu är Adina och Linda ute på gården och leker, jag ska bara skriva klart detta inlägget och sen ska jag också gå ut.
Ha en trevlig kväll.

/D

About Author

Leave a Reply