Onsdag

Imorse så ringde klockan vid 05 som vanligt så då var det bara att stiga upp, Adina och Linda var redan vakna och satt i köket och åt frukost.
Jag klädde på mig och borstade tänderna, packade alla saker och åkte till jobbet och drack kaffe innan det var dags att åka upp till Nyköping för att byta lite mattor, dom här tre dagarna efter semestern har gått bra förutom att det har varit så otroligt varmt, men enligt Aftonbladet och Expressen så ska tydligen värmen minska nu och det ska bli lite mer normalt väder, vi får väl se hur det blir med den saken.
Idag så hämtade jag Adina på dagis och hon blev lika glad som vanligt när hon såg mig, fast hon såg lite förvirrad ut eftersom jag råkade komma mitt i mellanmålet så hon viste inte riktigt om hon skulle lägga ifrån sig sin macka och springa fram till mig eller om hon skulle äta klart.
Det blev det senare alternativet så jag packade ihop hennes saker så länge och sen tog vi en promenad hem, det kom några fjuttiga regnstänk men det var ingen som märkets knappt så vi klarade oss.
Innan jag hämtade Adina så var jag och hämtade ett paket som hade kommit idag och sen så köpte jag glass som jag sprang hem och la i frysen innan jag gick iväg till dagis.
Nu har vi precis ätit så nu blir det lite bus innan det är dags för bad, välling och sängen för Adina, ha en trevlig kväll.

/D

2014-07-30 06.03.40
På väg till Nyköping imorse.

2014-07-30 12.16.55
Trippelparkering.

2014-07-30 12.52.31
Lite nya whisky-prover som kom i paketet idag.

2014-07-30 14.55.55
Adinas glassförråd är påfyllt.

2014-07-30 15.49.46
Adina häller upp kaffe till mig, och det är en white-board bakom henne så det är inte väggen hon har målat på.

About Author

Leave a Reply