Måndag

Klockan tio idag så var det redan 29 grader varmt och värre skulle det bli, Norrköpings tidningar hade sagt att idag skulle bli den hittills varmaste dagen på hela året och det slutade med att termometern visade 34 grader när jag parkerade bilen.
Idag har jag och Elin jobbat ihop, vi hade en bil på verkstaden och både hon och jag hade inte så mycket på våra turer så vi lastade in båda i min bil och körde båda två samtidigt, det flöt på bra förutom att det var så galet varmt.
Adina var lite längre på dagis idag eftersom Linda har börjat på en ny skola och hade andra arbetstider, men det funkade ju bra det också.
Nu har vi precis ätit middag och Adina och Linda sitter i köket och testar Adinas nya vattenfärger som hon fick av Benny i helgen när han stod på gårdsloppisen och Adina gick förbi och tittade med stora ögon, nu vet jag inte vad vi ska göra resten av dagen men det blir väl att förbereda allt inför morgondagen, ha en trevlig kväll.

/D

2014-08-04 14.07.49
Alldeles för varmt

2014-08-04 16.51.20
Adina målar.

2014-08-04 17.41.41
Adina sitter som pappa i soffan.

Leave a Reply