Svalka (tisdag)

Idag har det varit mulet och det har småregnat hela dagen så det har varit svalt och skönt att jobba, jag var i Katrineholm idag för första gången sen efter semestern.
Jag var hos “godistanterna” och bytte deras matta också, dom hade saknat mig så mycket sa dom så jag fick två strutar med choklad med mig hem till Adina, vi får väl se när hon ska ha tid att äta upp allt.
På vägen hem så stannade jag vid Lekhuset och skulle köpa en present till vår guddotter Rebecca som fyller sex år idag, det blev ett smyckesskrin som hon själv får limma på paljetter och pärlor på, hon blev jätteglad och det var ju bra.
Nu är Adina i badet och sen blir det välling och sängen för hennes del och jag och Linda ska förbereda det sista inför morgondagen, ha en trevlig kväll.

/D

2014-08-05 10.33.53
Adinas smaskiga chokladstrutar.

2014-08-05 10.58.29
Inne på lekhuset, här finns verkligen hur mycket som helst.

2014-08-05 13.11.33
Rebeccas present.

Leave a Reply